Over ons

Het uitgangspunt van Sprakeloos is dat sales professionals vandaag de dag niet alleen goed moeten zijn in hun vak, maar pas echt het verschil maken, als ze ook effectief zijn in het weten te vinden van wegen die nog niet zijn bewandeld. Als professionals hebben wij ruim dertig jaar ervaring in een grote diversiteit aan branches, altijd met een commerciële bril op. Onze kracht zit in het traceren van kansen en het zorgen dat deze in de praktijk worden gebracht.


Wat inspireert ons:

Vandaag de dag, ervaren wij bij onze gesprekspartner, klant of concurrent dat men kan verzanden in te lange trajecten om een gesteld doel te behalen. Het denken in processen en analyses gaat dan ook vaak te veel tijd zitten, waardoor kansen in de markt worden gemist. Waar wij in geloven is een goede fundering gepaard met een actie gerichte mentaliteit om niet alleen uw doel te behalen maar meteen koers te zetten naar innovatie.

Op deze manier vullen we elkaar aan vanuit onze eigen achtergronden en zetten we onze expertise en persoonlijke gedrevenheid dan ook graag voor u en uw organisatie in.

We komen graag voor u in actie.Wij geloven in een actiegerichte aanpak waarbij het inzetten van de sales modules direct effect heeft. Naast het traceren van de kansen in de markt zullen wij ervoor zorgen dat de propositie naadloos aansluit bij uw wensen en uitstraling van uw organisatie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te bepalen of wij als organisaties bij elkaar passen.
 

Dámaris Masé  (Directeur)

"ALS DE KANS NIET AANKLOPT, BOUW EEN DEUR"  
 MILTON BERLE